Analyst Intern

Wat bieden wij?

Een full time meewerkstage bij een van de weinige 'impact investing' investeringsfondsen in Nederland. Je komt in aanraking met vele innovatie start- ups die opereren op het snijvlak van financieel- en duurzaamheids rendement. En met ondernemers die vastberaden zijn hun baanbrekende innovaties naar de markt te brengen. Je maakt analyses van deze bedrijven, de markten waarin ze opereren en de potentiele impact die deze bedrijven kunnen hebben op ons ecologische systeem of onze gezondheid. Je ondersteunt ons team van 4 investment professionals in ons dagelijkse werk van zowel aan- en verkooptransacties als het beheer van participaties.

Wie zoeken wij?

Je hebt affiniteit met innovatie, duurzaamheid en finance. Grondig onderzoek en het uitvoeren van financiële analyses vind je leuk. En je wordt enthousiast van gepassioneerde ondernemers op zoek naar succes.

Ben je resultaatgericht, gedreven, nieuwsgierig en ondernemend? En denk je dat je bij ons past? Stuur je cv en een korte motivatie dan naar info@shiftinvest.com ovv stage als je:

- In de WO Masterfase zit of die net hebt afgerond, bij voorkeur science / finance en/of technisch;
- Uitstekende studieresultaten hebt gehaald;
- Een commerciële en ondernemende instelling hebt;
- Analytisch ingesteld bent. 

Contact us

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
T 020 3032071
E info@shiftinvest.com
KvK: 61295922